< Zpět na články

Soutěž neziskovek o appku za milion začíná!

Ackee v létě oslaví 5 let a to je správný čas na páchání dobra. Vyhlašujeme videosoutěž pro neziskovky, jednu z nich obdarujeme a vyvineme pro její záslužný projekt appku nebo web za 1 milion korun.

Přemýšleli jsme, jak bychom mohli společně toto pětileté výročí oslavit. Firmě se daří, a proto chceme přispět dobré věci a podělit se o náš úspěch i s ostatními. Není pro nás rozhodující, jestli se jedná o již probíhající projekt nebo zatím jen o skvělý nápad, kterému by mohly naše služby pomoci. Stačí, když neziskovka natočí krátké video o své činnosti a o daném projektu, vyplní formulář a přihlásí se do soutěže na stránce www.ackee.cz/5letackee.

Na appce pro neziskovku budou pracovat členové Ackee týmu – naši miláčci
Na appce pro neziskovku budou pracovat členové Ackee týmu – naši miláčci.

Nechceme vytvořit appku na jedno použití, ale produkt s trvalým přínosem, který dlouhodobě podpoří činnost celé neziskové organizace. Nejlepších 20 projektů a jejich videa zveřejníme na našem webu, do finále postoupí 3, které jednotlivě vybere široká veřejnost, odborná porota a naši miláčci z Ackee. O samotném vítězi nakonec rozhodnou zakladatelé Ackee.

Zakladatelé Ackee - zleva Josef Gattermayer, Dominik Veselý, Martin Půlpitel
Zakladatelé Ackee - zleva Josef Gattermayer, Dominik Veselý, Martin Půlpitel.

Podrobnější informace, pravidla soutěže a formulář pro přihlášení najdete zde: https://www.ackee.cz/5letackee

ackee5let

Petra Broďáková
Petra Broďáková

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!